Individualna razvojna analitična psihoterapija

Zala Janežič

univ. dipl. psih.

Psihologinja z več kot desetletjem izkušenj na področju odvisnosti, psihološkega svetovanja, psihodiagnostike ter na področjih dela z odraslimi ter mladostniki in njihovimi starši.

Več ...

Leta 2011 je zaključila študij psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani in se zaposlila v Društvu Projekt človek, ki izvaja programe pomoči, namenjene osebam z različnimi oblikami odvisnosti. Od leta 2016 do 2020 je bila zaposlena v Zavodu Nora (Logout) v programih pomoči na področju prekomerne uporabe spleta in različnih spremljajočih duševnih stisk. Ob tem je v Kopru vzpostavila in vodila tudi podporno skupino za nosečnice in bodoče starše.

Opravljala je psihodiagnostično delo, psihološko svetovanje, skupinske oblike pomoči in psihoterapevtsko delo z odraslimi, mladostniki ter njihovimi starši. Del njenega dela so predstavljale preventivne in izobraževalne dejavnosti, ki spodbujajo zdrav razvoj otrok in mladostnikov.

Leta 2018 je zaključila drugo stopnjo edukacije iz razvojne analitične psihoterapije. Od leta 2020 dela individualno psihoterapevtsko obravnavo odraslih na IKPP d.o.o. ter v zasebni ambulanti v Kopru.

Cenik

individualna razvojna analitična psihoterapija 45–50 minut
70,00 EUR
Po 2. točki 1. odstavka 42. člena ZDDV-1 se DDV ne obračunava.

NAROČANJE

Naročanje poteka preko elektronske pošte ter po telefonu. Telefonsko naročanje je mogoče od ponedeljka do petka od 9.00 do 11.00.

E zala.janezic@ikpp.si T 01 56 321 96

Urnik

Sreda 16.00–20.00

Cenik

individualna razvojna analitična psihoterapija 45–50 minut
70,00 EUR