Psihoterapija za starše z dojenčki, otroke in mladostnike

Tjaša Lah Tolar

univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije

Specialistka klinične psihologije z dolgoletnimi izkušnjami na področju dela z otroki in mladostniki. Poseben izziv ji predstavlja preventivno in psihoterapevtsko delo z najmlajšimi otroki oz. dojenčki skupaj z njihovimi starši.

Več ...

Leta 1989 je zaključila študij psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Svojo pot je začela na področju nevropsihološke obravnave otrok z nevrološkimi težavami. Nato je vrsto let delala z otroki, mladostniki in njihovimi starši, najprej v okviru Zavoda za usposabljanje Janeza Levca in zatem v okviru Dispanzerjev za duševno zdravje ZD Ljubljana in Domžale. Specialistični izpit iz klinične psihologije je opravila leta 2005.

Ukvarjala se je z diagnostiko čustvenih in učnih težav otrok ter otrok z razvojnimi primanjkljaji. Že od nekdaj jo zanima psihoterapevtsko delo, zato je vključena v proces izobraževanja iz razvojne analitične psihoterapije.

Na IKPP je zaposlena s polnim delovnim časom. Svoje delo opravlja v specialistični klinično psihološki ordinaciji s koncesijo za otroke in mladostnike.

Cenik

vse storitve so na koncesijo
Po 2. točki 1. odstavka 42. člena ZDDV-1 se DDV ne obračunava.

NAROČANJE

Psihoterapija za otroke in mladostnike je organizirana v kliničnopsihološki ambulanti s koncesijo. Naročanje v okviru napotnic za klinično psihološke storitve poteka preko telefona, elektronske pošte ali pa z oddajo napotnice preko portala ZZZS.

E tjasa.LT@ikpp.si T 01 56 321 96

Urnik

torek 15.00 - 16.00
sreda 12.00 - 20.30
četrtek 13.00 –16.00
petek (starši z dojenčki) 9.00 –12.30

Cenik

vse storitve so na koncesijo